Naslovnica ZANIMLJIVOSTI ZBOG NJE JE OSTAVIO SVE: Pogledajte kako izgleda 30 godina mlađa DJEVOJKA...

ZBOG NJE JE OSTAVIO SVE: Pogledajte kako izgleda 30 godina mlađa DJEVOJKA MISTER BEANA!

Podijeli objavu

Ona ima 33 godine, on 63. Pored emocija, spaja ih i ljubav prema komediji, jer su oboje odlični glumci u tom žanru. On je u ovoj priči Rouan Atkinson, nezaboravni Mister Bin (Bean), a žena koja je osvojila urnebesnog Britanca zove se Luis Ford.

Luis i Rouan su započeli vezu 2015, ubrzo nakon njegovog razvoda sa bivšom suprugom Sanetri Sastri, sa kojom je bio 23 godine u braku i sa kojom je ima dvoje djece.

Prvi susret mlade glumice i šarmantnog komičara desio se 2012., kad su se oboje pojavili u “Quartermaine`s Terms“. Ubrzo su se javile simpatije među njima, a novinarima nisu promakli njihovi susreti u Južnom Londonu. Rouan Atkinson je prvu suprugu, kćerku bogatog indijskog inžinjera, upoznao na “BBC“ gdje je ona radila kao šminkerka.

Krajem prošle godine par je objavio kako čekaju prvo zajedničko dijete.

Kijin Andrija otkrio ono što niko nije znao: Viđao sam Lunu Đogani REDOVNO

Andrija Lazović, dečko Kije Kockar, je prvo naglasio da je pritisak medija i javnosti počeo da mu smeta.

– U početku mi je bilo zabavno, ali sada je već postalo katastrofa. Ljudi i novinari me zovu u tri ujutru, niko nema obzira. Inače, Zadrugu više ne gledam, samo ponekad. Ljepše mi je da uvečer da gledam neku utakmicu nego rijaliti – rekao je Andrija, prenosi Svet.

Rekao je da nisu istiniti navodi da je Kija varala Slobu sa njim.

– Sreli smo se u provodu ljetos, bili smo u klubu, ali svako je otišao svojoj kući. Kija je imala stan prekoputa moje kuće. Tada ništa nismo imali, ona nije varala muža sa mnom – jasan je bio.

loading...

Kako je naveo, i dalje je u stalnom kontaktu sa Kijinom porodicom i prijateljima: – Čujem se svakodnevno sa njenom kumom i drugaricama. Što se toga tiče sve je u najboljem redu.

Andrija nije želio da govori o Kijinoj aferi sa Filipom Đukićem i to zato što je trenutno u pregovorima da uđe u “Zadrugu”.

On je, inače, rekao da je stalno viđao i Lunu Đogani u njegovom lokalu u Budvi: – Viđao sam je redovno, ali o njoj nemam nikakav komentar.

Facebook Komentari