Naslovnica STRAŠNO JEZIVO! Roditelji redovno silovali kćerku (12): Bolje mi nego neki manijak!

JEZIVO! Roditelji redovno silovali kćerku (12): Bolje mi nego neki manijak!

Podijeli objavu

Ruski bračni par (34) koji je redovno silovao svoju 12-godišnju kćerku dodatno je šokirao javnost izjavom: “Bolje mi nego neko drugi“! Roditelji iz pakla zadržani su u zatvoru u VoLgogradu. Za zločin koji su mjesecima činili prijeti im robija do 20 godina.

Oni su svoju kćerkicu pretvorili u s*ksualnog roba. Malena je trpila strahovito zlostavljanje gotovo svakog drugog dana od decembra 2016. godine do marta 2017. Nesretna djevojčica morala je da spava u krevetu s roditeljima, koji su je oboje silovali. Često i zajedno. “Majka“ je u te svrhe koristila vještački p*nis.

Slučaj je otkriven kada je malena otišla kod ljekara zbog problema sa mjesečnim ciklusom. Ljekar se šokirao kad je videi da nije nevina, a kad mu je dijete ispričalo za užas kroz koji prolazi, smjesta je alarmirao policiju.

Otac je optužen za silovanje kćerke, a majka za s*ksualno mučenje i zlostavljanje vještačkim p*nisom.

Nevjerovatno je i to što je majka ispričala policiji da je i ona bila silovana kada je imala 13 godina, te da su ona i njen muž “trenirali svoje dijete za život odraslih“.

Vjerovali su, kako su rekli policiji, da je bolje za njihovu kćerku da izgubi nevinost sa rođenim ocem, nego da detalje s*ksualnog života nauči na neki drugi način. Majka je potom priznala da devojčica učestvovala u njihovim “trojkama“.

U stanu u kojem se silovanje redovno dešavalo žive još i djevojčicina baka i prababa, koje su izjavile da nisu imale pojma šta se dešavalo.

Ribari su u daljini vidjeli brod i počeli prema njemu rukama mahati iz svog čamca. Ono što je uslijedilo na 0:08 PAMTIĆE DOK SU ŽIVI! (VIDEO)

loading...

Tri čovjeka mirno su lovila losos na rijeci Columbia u Oregonu prošlog ljeta, kada su bili prisiljeni napustiti svoj čamac jer je jedan poveći brod u punoj brzini direktno udario u njihov.

47-godišnji Bryan Maess podnijeo je tužbu nakon što je umalo izgubio svoj život, zajedno sa Christoherom McMahonom i Roni Durham. Video je u javnost pušten tek ove sedmice zbog sudske zabrane, te je u kratkom roku postao viralan.

Maes tuži 75-godišnjeg Marlin Lee Larsona koji je vozio brod, te zahtijeva da mu se plati 372 000 dolara.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Facebook Komentari