Naslovnica TUŽNA ISTINA O TOME NIKADA NIJE IMALA SNAGE GOVORITI: Porodična tragedija poznate pjevačice od...

O TOME NIKADA NIJE IMALA SNAGE GOVORITI: Porodična tragedija poznate pjevačice od koje se nikada nije oporavila! (FOTO)

Podijeli objavu

Folk pjevačica Mina Kostić u svojim intervjuima najčešće govori o profesionalnim uspjesima i kćerkici Anastasiji, a na loše, tužne i tragične trenutke iz svog života trudi se da se ne osvrće zbog čega mnogi nisu znali kakva ju je muka zadesila u najranijem djetinjstvu.

– Ona se baš napatila… Uopšte joj nije lako. Doživjela je baš veliku tragediju kad je bila mala, mislim da o tome nikad nije ni smogla snage da priča. Izgubila je rođenu sestru, ne znam koliko godina su imale tad, baš su klinke bile. Sestra joj se utopila… To je tragedija sačuvaj Bože, ne dao Bog nikome. Znam da je baš propatila zbog toga, a prije dvije godine ostala je i bez oca, to ju je tek uništilo, baš ga je voljela – otkrio je za Pink.rs izvor blizak pjevačici, koja je potvrdila naša saznanja.

este, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina… To sam jako teško podnijela – potvrdila je Mina za Pink.rs, a potom se osvrnula na svoj odnos sa članovima porodice, te dodala da joj je veoma teško pala i očeva smrt, prije dvije godine.

– Svi smo jako vezani, jako se lijepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo. Oca sam izgubila prije dvije godine, za njega sam bila baš vezana… I zaista, nisam bila ni svesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je… Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila – iskrena je bila Mina, koja je na kraju razgovora dodala da će ocu posvetiti pjesmu.

Svi su bili tu osim njih: Evo tko su bili NEPOŽELJNI GOSTI NA BRENINOM I BOBINOM VJENČANJU!

Od vjenčanja Lepe Brene i Bobe Živojinovića prošlo je 27 godina, ali ono i dalje intrigira javnost. Sve je bilo besprijekorno, ali nažalost, bilo je i nepoželjnih gostiju.

Njihovo vjenčanje bilo je 7. decembra 1991. godine u sali hotela Interkontinental. Prema nekim navodima ceremonija je koštala 50.000 njemačkih maraka.

Mladenci su bili odlično raspoloženi i “sudbonosno da” izgovorili su glasno.

loading...

Bidermajer je uhvatila Dragana Mirković, dok je goste zabavljala Vanesa Šokčić.

Koliko je interesovanje vladalo dokazuje i to da je “Dnevnik 2” prekinut kako bi se mladenci direktno uključili u program.

Ipak, na njihovoj svadbi nije bio nijedan političar, dok je s druge strane bio veliki broj zvanica iz ostalih sfera javnog života, piše blic.rs..

Mediji su neometano pratili vjenčanje, a Saša Popović je vodio glavni dio programa oko svadbe i na samom početku pozvao sve prisutne goste da odigraju prvo svadbeno kolo.

Više od 4.000 pisama stiglo je na kućnu adresu slavnog para, a pokloni su pristizali iz svih krajeva svijeta.

Facebook Komentari