Naslovnica BIZARNA OBJAVA SIN NASILNOG ŽUPANA OBJAVIO PA OBRISAO STATUS NA FACEBOOKU: ‘Hvala ti Bože...

SIN NASILNOG ŽUPANA OBJAVIO PA OBRISAO STATUS NA FACEBOOKU: ‘Hvala ti Bože jer si se smilovao mojoj mami Mari. Hvala ti od srca!’

Podijeli objavu

Silvio Tomašević objavio je vjerom inspirirani status u kojem zahvaljuje Bogu što je njegova majka povukla optužbe za obiteljsko nasilje protiv supruga Alojza Tomaševića.

Silvio Tomašević, sin Alojza i Mare Tomašević, u bizarnom statusu objavljenom na Facebooku napisao je kako zahvaljuje Bogu što je “spasio dušu” njegove majke te “izbavio njezino srce iz okova gorčine”, pritom očito aludiravši na njezino povlačenje svih optužbi protiv nasilnog supruga.

Naime, nakon što je Državno odvjetništvo podignulo optužnicu protiv Požeško-slavonskog župana zbog premlaćivanja supruge, dogodio se posve neočekivani prevrat – Mara Tomašević odustala je od kaznenog progona supruga Alojza Tomaševića. Ona je jučer u prijepodnevnim satima došla na sud i dala izjavu u kojoj stoji da želi povući sve optužbe i izjave protiv nasilnog HDZ-ovog župana. Rekla je da nije zainteresirana za kazneni progon.

Povodom takvog raspleta događaja njihov sin Silvio Tomašević objavio je vjerom inspirirani status u kojem zahvaljuje Bogu što je njegova majka donijela takvu odluku. “Hvala ti Bože jer si se smilovao mojoj mami Mari. Hvala ti od srca! Hvala tebi Bože moj jer izbavio si njezino srce iz okova gorčine, hvala ti jer spasio si njenu dušu. Uslišio si moje molitve”, dio je Tomaševićevog statusa na Facebooku kojeg je kasnije tijekom dana ipak obrisao, ali je screenshot objavljen na Twitteru.

“Majko moja voljena, velika je tvoja vjera, i velika će biti tvoja plaća na nebu, Bog te blagoslovio. Tata moj voljeni, neka Božji blagoslov bude i na tebi, smilovao ti se Bog i izgradio ti vjeru kroz ove nevolje, suosjećam s tobom i molim Boga da kako god sve ovo završilo, neka Isusu pobijedi u tvom srcu, jer to je volja Božja”, nastavio je.

Nakon što je Net.hr prvi razotkrio slučaj nasilnog župana Alojza Tomaševića koji je pretukao suprugu Maru, u medijima je nedugo zatim aktualizirana agresivna epizoda njihovog sina Silvija iz 2013. godine.

Sin župana Požeško-slavonske županije tada je u jednom lokalu pod utjecajem alkohola razbijao, ali i fizički napao vlasnicu ugostiteljskog objekta, nakon čega je tako pijan sjeo u automobil i prošao kroz crveno svjetlo na semaforu. Naravno, ovaj mračan detalj iz prošlosti mlađeg Tomaševića ponovno je dospio u medije zahvaljujući očevom obiteljskom nasilju. Kada se uzme u obzir taj događaj, gotovo je nevjerojatna lakoća kojom mlađi Tomašević sad govori o vjeri, miru i oproštenju.

Kandidirao se za gradonačelnika Požege
Inače, to nije jedina bizarna objava mlađeg Tomaševića na Facebooku.

Naime, mladi Tomašević se kandidirao za mjesto gradonačelnika Požege prošle godine, i to u vrijeme dok mu je otac obavljao dužnost župana. Silvio je tada govorio kako ne ide protiv oca, već je objasnio kako mu je Bog u SMS poruci poslao poruku da izađe na lokalne izbore. Najavio je i datum “rađanja djeteta iz Otkrivenja 12.”.

loading...

Sve je objasnio u videu kojeg je objavio 9. rujna 2017.

“Otkrivenje 12. Veliki nebeski znak koji koji će biti ispunjen 23.09.2017., proročanstvo koje predskazuje skori Kristov dolazak, potvrđen mi je od Boga. U ovom videu iznosim svoje svjedočanstvo kako me je Bog preko SMS poruke, pozvao na lokalne izbore i objavio mi datum i vrijeme rođenja djeteta iz Otkrivenja 12”, objasnio je te dodao kako su mu motivi biti poslušan Bogu kao najvećem autoritetu.

 

Facebook Komentari