Naslovnica brza lova ZA 18 MJESECI ZARADILA 420 MILIONA DOLARA, A TEK JOJ JE 20...

ZA 18 MJESECI ZARADILA 420 MILIONA DOLARA, A TEK JOJ JE 20 GODINA ! (FOTO)

Podijeli objavu

Zahvaljujući reality showu sestre Kardashian – Jenner imaju milionske iznose na svojim računima, a pri tom imaju i svoje marke odjeće i kozmetike koje ima donose brdo novaca.

Zanimljivo je da je možda najuspješnija među njima najmlađa sestra Kylie koja je u 18 mjeseci od pokretanja svoje kozmetičke marke zaradila nevjerovatnih 420 miliona dolara, prenosi CNBC.

Predviđanja su da će sada 20-godišnja Kylie za pet godina biti milijarderka, a glavnu riječ u ovoj priči vodi menadžerica i mama Kris Jenner.

– Cilj nam je da u skoroj budućnosti ovaj brend zaživi u cijelom svijetu. Kylie je apsolutna vlasnica brenda i nema nikakve investitore sa strane – rekla je u intervju mama Jenner.

Dodala je kako je ideja o liniji kozmetike bila Kyliena i da joj je ona pomogla savjetima. Ruževi koje je prve pustila u prodaju bili su rasprodani u nekoliko sati.

– Potražnja je bila tolika da nismo sve uspjeli isporučiti, a internet stranica se stalno rušila – prisjetila se Kris.

NOVINAR RONALDU POSTAVIO BIZARNO PITANJE, A OVAJ NA ZANIMLJIV NAČIN ODGOVORIO ! (VIDE)

loading...

E, ovo se zove najkraći intervju! Sljedeći snimak prikazuje portugalskog fudbalera Ronalda kako sa suigračima iz reprezentacije šeta pokraj jezera, kada mu iznenada prilazi novinar i postavlja sasvim normalno pitanje: Jeste li spremni za današnju utakmicu?

Portugalska zvijezda očito nije bila raspoložena za razgovor što je očigledno i pokazao svojim sljedećim potezom…

Pogledajte šta se dogodilo:

POGLEDAJTE VIDEO

Facebook Komentari