Naslovnica CRNA HRONIKA Detalji tragedije kod Bijeljine: Majku ubio na spavanju, pa sestri javio da...

Detalji tragedije kod Bijeljine: Majku ubio na spavanju, pa sestri javio da će ubiti i sebe

Podijeli objavu

U selu Ljeskovac kod Bijeljine u noći sa ponedeljka i utorka sin je ubio majku na spavanju iz pištolja, a potom počinio samoubistvo.

Četrdesetogodišnji Miodrag Lubura je ubio 75-godišnju Savku Luburu, a potom i sebe.

Prema saznanjima “BN” televizije, Midrag je nakon ubistva majke kontaktirao sestru u Australiji (Z. G.) putem poruke u kojoj je napisao: “Ubio sam majku, sada ću i sebe”…

Policija je od člana porodice saznala da je u selu Ljeskovac kod Bijeljine počinjeno ubistvo.

Po zaprimljenoj prijavi, na mjesto događaja odmah su izašli policajci Policijske uprave Bijeljina. Izlaskom na mjesto događaja u porodičnoj kući u mjestu Ljeskovac u Bijeljini zatečena su tijela Miodraga i Savke Lubure.

Prema riječima komšija, Miodrag je bio uvijek povučen, dane je uglavnom provodio boraveći u kući sa majkom Savkom koja je slabije govorila zbog posljedica moždanog udara.

U posljednje vrijeme, kako su kazali, izbjegavao je kontakt sa komšijama i okretao je glavu prilikom pozdrava ili bilo kakvog vida komunikacije.

Također su istakli da nastradali članovi porodice proslavljaju krsnu slavu – Svetog Nikolu, te je upravo na ovaj datum došlo je do krvave tragedije.

Tijela su prevezena na Odjeljenje patologije Medicinskog centra Bijeljina.

O svemu je obavješten nadležni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini, koji rukovodi istragom.

loading...

 

Dječak je bio u nevolji jer majci nije rekao za pošiljku koju je dobio, a kada je otvorio počeo je vrištati!

9-godišnji dječak Connor Dobbyn, se vraćao iz škole kada je na kućnom pragu vidio svoju majka koja ga je očekivala i to s kamerom u rukama. Imao je osjećaj da je nevolji. Majka Jessica ga je izgrdila jer joj nije rekao da će na njihovu adreesu doći pošiljka. Paket je imao i naziv na sebi.

“Zašto mi nisi rekao da ti je Brad nešto poslao? Čak dvojica muškaraca su morala istovariti ovo iz kamiona.” Naime, Brad je bio njegov stariji brat, koji je već nekoliko mjeseci na Floridi kako bi obavio vojnu praksu. S obzirom da su veoma povezani, trenutna udaljenost im teško pada i umjesto stalnih susreta, Brad mu je poslao ovaj ogromni paket kako bi mu pokazao koliko mu znači.

No, pored majke koja nije imala pojma šta se događa, ni Connor nije znao da mu je brat spremio ovo iznenađenje. Kada je odlijepio traku sa kutije, Connor je zavrištao od uzbuđenja. Pogledajte i sami šta ga je dočekalo u kutiji. Vjerujemo da ne želite propustiti ovaj trenutak.

Facebook Komentari