Naslovnica CRNA HRONIKA MLADIĆ POGINUO U OLUJI KOD FUŽINA: Policija upozorila građane Gorskog kotara: ‘Ne...

MLADIĆ POGINUO U OLUJI KOD FUŽINA: Policija upozorila građane Gorskog kotara: ‘Ne izlazite iz kuća!’

Podijeli objavu

Policija je zamolila mještane Gorskog kotara da ne izlazi iz kuća dok se vjetar ne smiri.
U Gorskom kotaru vladaju takve neprilike da su ugroženi i ljudski životi. U Belom Selu kraj Fužina danas je poginuo mladić. U trenucima saniranja štete na kući koju je napravio jak vjetar izgubio je život.

Policija moli sve mještane Gorskog kotara da ne izlaze iz kuća dok se vjetar ne smiri kako ne bi ugrožavali vlastite živote, piše Novi list.

Znakovi koji otkrivaju da želi s vama u krevet

Bilo da ste tek nekoliko puta izašli ili ste u vezi već godinama, ženama nije uvijek lagodno reći da bi se s vama upustile u seksualne odnose.

I nije to zato što vas se srami ili joj je neugodno, nego jednostavno žene žele biti pristojne i ne žele da muškarac o njima nešto krivo pomisli. Iako to skrivaju, postoje brojni znakovi kojima žene zapravo odaju da bi s vama završile u krevetu.

Njene ruke

Ako ruke drži čvrsto uz svoje tijelo sigurno joj nije do seksa. Ali ako vas češka, mazi po vratu, drži za ruku, neprestano dodiruje znači da slobodno možete krenuti u akciju.

Ubrzano diše

loading...

Kada se osoba uzbudi, disanje postaje brže i teže. Otkucaji srca se povećavaju, a organima je potrebno više kisika. Ako primijetite jedan od tih signala, ne ustručavajte je se odvesti u spavaću sobu.

Pokreti kukova

Ako se ljubite i osjećate da ona neprestano miče kukovima, sigurno bi otišla korak dalje s vama. Ako i dođe do seksa, pratite njene pokrete kukova, sinkronizirajte se i nezaboravni vrhunac vam je oboma zajamčen.

“Mrzim svog četvoromjesečnog sina, voljela bih da umre u snu”

Ono što nijedna majka ne bi pomislila, ona je priznala. Anonimna žena je reklada mrzi svoje treće dete i da potajno želi da beba umre u snu. Oseća se krivom zbog svojih emocija i zatražila je pomoć od ostalih roditelja na internetu.

Majka je objasnila da voli svoje dve ćerke, koje imaju osam i šest godina, ali za treće dete, sina, nikako nema emocija. Prekasno je, kaže, shvatila da je trudna, pa nije mogla da abortira. Od tog dana oseća mržnju prema bebi, ali nakon rođenja stvari su izmakle kontroli.

Čak se, dodaje, nadala da će doći do komplikacija u trudnoći i da će biti primorana da abortira.

Iako je post uklonjen sa “Reddita”, na kome je prvobitno objavljen, anonimnoj ženi su se javile druge majke, koje je razumeju i prema svojoj deci nakon porođaja gajile su ista osećanja.

– I ja sam mrzela svoju bebu toliko da je nisam mogla gledati. Činilo mi se da ću osetiti olakšanje ako umre u snu – napisala je jedna mama, koja se posle porođaja borila s teškom postporođajnom depresijom.

Postporođajna depresija problem je mnogih žena, a u drastičnim slučajevima javljaju se suicidalne misli, odsustva ljubavi prema bebi, pa i želja sa smrću deteta, kao što je ovaj slučaj, Pri prvim znacima ovog stanja pomoć stručnjaka je neophodna.

Facebook Komentari