Naslovnica CRNA HRONIKA Stravičan zločin: Žena bivšeg reprezentativca ubila dvoje djece!

Stravičan zločin: Žena bivšeg reprezentativca ubila dvoje djece!

Podijeli objavu

Andrea Benatti, bivši ragbi reprezentativac ove zemlje, doživio je veliku podoričnu tragediju. Njegova supruga Antonella Barbieri ubila je njihovo dvoje djece, a zatim pokušala samoubistvo, javlja Gazzetta.

Andrea Benatti, bivši ragbi reprezentativac ove zemlje, doživio je veliku podoričnu tragediju. Njegova supruga Antonella Barbieri ubila je njihovo dvoje djece, a zatim pokušala samoubistvo, javlja Gazzetta.

Antonella je jastukom ugušila dvogodišnju kćerkicu Kim, a petogodišnjeg sina Lorenzo Zeusa ubila je nožem!

Potem je pokušala sebi oduzeti život, ali nije uspjela, nego je u kritičnom stanju prebačena u bolnicu gdje je pod nadzorom policije. Motivi ovog stravičnog zločina nisu poznati.

Gazzetta piše da je Antonella patila od psihičkih problema.

– Ujutro je ubila svoju kćerkicu Kim, tako što ju je ugušila jastukom i ostavila ju u krevetu porodične kuće u kojoj je živjela sa suprugom Benattijem. Potom se bez mobilnog telefona, ali noseći kuhinjski nož, odvezla automobilom, u kojem je pronađeno tijelo petogodišnjeg sina Lorenza Zeusa. Automobil je pronađen na osami u naselju Fogarino, a pretpostavlje se da je drugo ubistvo počinila popodne. Pastir je primijetio parkirani automobil, te je vidio povrijeđenu ženu s nožem u stomaku, te odmah pozvao pomoć, prenosi “Faktor“.

Od starog Stojadina napravio ZVIJER sa BMW motorom koji jede asfalt (video)

Zastava 101 kompaktni je automobil koji je proizvodila srpska tvornica Zavodi Crvena Zastava poznatija kao Zastava. Automobil je također poznat po imenu Stojadin što proizlazi iz nepravilno izgovorene riječi sto jedan. Automobil se proizvodio od 1971. do 2008.
Ovaj momak je od starog Stojadina napravio zaista inpresivan automobil koji sa orginalnom verzijom nema apsolutno ništa.

Na cesti kad ga vide svi mu se smiju: A onda kad on da GAS gutaju dim iz njegovog auspuha

loading...

Nikada nemojte suditi po izgledu.Pogledajte zvijer od automobila.

Facebook Komentari