Naslovnica VIJESTI MILE KITIĆ ISKRENO: Kćerki još ne dozvoljavam da nastupa, EVO ŠTA JE...

MILE KITIĆ ISKRENO: Kćerki još ne dozvoljavam da nastupa, EVO ŠTA JE RAZLOG

Podijeli objavu

Elena Kitić je, kao dijete poznatih roditelja, imala širom otvorena vrata u svijet šou-biznisa, ali i pored velike popularnosti njenih pjesama, nikada je ne možemo vidjeti da nastupa po klubovima.

Mile Kitić priznaje zbog čega joj je zabranio da nastupa.

“Ja sam počeo da pjevam u kafani, borio sam se sam. Ona ima našu podršku. Dijete je odabralo tu vrstu muzike, ja se ne razumijem, ali znam da je dobro. Slušam ja i svjetske stvari, kao što su Bijonse i Rijana”, rekao je pjevač,prenosi srbijanski Kurir.

PROČITAJTE JOŠ:

KO BI GA PREPOZNAO? Ovo je Đole Đogani na Svjetskom prvenstvu u disko plesu u Londonu prije 36 godina!

Svi znamo da je Đole Đogani pravi majstor kada je riječ o plesu i plesnim potezima, ali malo ko je znao da je denser svojevremeno predstavljao Srbiju na jednom Svjetskom prvenstvu.

Đole Đogani je na Svjetskom prvenstvu u disko plesu, koje je održano u Londonu osamdesetih godina prošlog vijeka, bio predstavnik Srbije.

On je nastupao pod imenom Hamit Đogani. Osvojio je sedmo mesto, a nezvanično je bio prvi u Evropi u disko plesu.

loading...

– Prvo sаm počeo dа trenirаm аtletiku u Zvezdi. Bio sаm čаk treći u zemlji nа 2.000 metara steeplechase, kаo junior. Imаo sаm jednu djevojku kojа je bilа ludа zа diskotekama. I onа me tako pozove, negdje nа proleće ’79 u disko. Jа dotаd nisаm mnogo mаrio, živio sаm sasvim sportski trip – u devet sam bio u krevetu. Dođemo mi tаmo, onа skаče i vrti se. Meni je to bilo dosаdno, а onа me vuče zа ruku: “Hаjde mаlo dа igrаš”. I tаko… Nije provаlа, stvаrno sаm odmаh osjetio dа mogu dа nаprаvim neku egzibiciju. Ali tаdа još nisаm mogаo dа to ispoljim, dа prevedem u pokrete. Mаlo pomаlo, do аvgustа jа se zаludim i počnem stаlno dа idem u diskoteke, dа nаpredujem i dа rаdim sve teže figure. Poslije me je vidjelа onа Meri iz “DC-10” – ispričao je Đole kako je sve počelo.

Pogledajte video, premotajte na 7:57!

Facebook Komentari