Naslovnica HEROJI Vatrogasac učinio sve kako bi spasio nemoćnog psa iz kuće u plamenu

Vatrogasac učinio sve kako bi spasio nemoćnog psa iz kuće u plamenu

Podijeli objavu

Predstavljamo Vam heroja dana u Santa Monici, Andrewa Kleina. Maleni pas kojeg vidite na fotografiji je Marley. Stan u kojem je on živio sa svojom vlasnicom je ove sedmice zahvaćen požarom.

Fotograf je uspio zabilježiti dirljivi trenutak u kojem je hrabri policajac uložio sve svoje napore kako bi izvukao psa i sačuvao ga od opasnosti. Odmah ga je zbrinuo jer je izgledao beživotno i bio veoma iscrpljen.

Odmah po spašavanju su mu dali kiseonik, a potom i pružili vještačko disanje.

Svi su bili fascinirani njegovim postupkom jer je Marleya doživljavao jednako kao i svako drugo živo biće i dao sve da ga spasi. Nasreću, trud se isplatio. Marley je nakon 20ak minuta ponovo dao znakove života.

Fotografu je bila čast da bude svjedok ovakvo čudesnog događaja.

loading...

Vatrogasci, medicinari, policajci i učitelji su ljudi vrijedni da ih se nazove herojima jer pomažu u svim trenucima našeg života, posebno onim najteži

Podijelite ovu inspirativnu priču sa svojim prijateljima.

PROČITAJTE JOŠ:

Za samo 4 sekunde aktivirao 1000 mišolovki: Pogledajte šta mu se dogodilo (video)

Ovi “slou moušn” momci su proveli četiri sata pažljivo raspoređujući 1.000 mišolovki na trampolinu, prije nego što je Grači “zaronio” među njih i, za samo četiri sekunde, sve ih aktivirao.

Njegov prijatelj je sve to snimio kamerom i napravio nevjerovatan video, koji je za samo jedan dan imao više od pet miliona pregleda na Jutjubu.

Pokušajte da odgledate snimak, a da pritom ne trepnete.

Facebook Komentari