Naslovnica CRNA HRONIKA STRAVA U KOPRIVNICI: Suprugu pretukao i zatočio pa pozvao ljubavnicu da prespava...

STRAVA U KOPRIVNICI: Suprugu pretukao i zatočio pa pozvao ljubavnicu da prespava kod njega… Evo kakvu je kaznu dobio

Podijeli objavu

Strašna obiteljska situacija događala se početkom svibnja u kući u okolici Koprivnice. 56-godišnji muškarac tada je pretukao svoju suprugu, zatočio je na sat i pol, a da stvar bude gora za to je vrijeme u kuću pozvao svoju ljubavnicu da prespava kod njega.

Podravski.hr javlja da se incident dogodio u poslijepodnevnim satima, a sve je započelo kada je žena razočarana svojim brakom došla kući s kutijama kako bi spakirala svoje stvari. Suprug ju je tada počeo vrijeđati, a zatim ju je uhvatio za kosu i udario šakom u glavu. Od siline udarca nesretna žena je pala na tlo.

Nastavio je suprugu tući i kad je bila na tlu, a kada je pokušala pozvati pomoć, uzeo joj je mobitel i razbio ga. Srećom, njezina buduća snaha čula je što se događa i pozvala policiju.

“Stao mi je nogama na prsa, pljunuo u lice i udario šakom u glavu. Gušio me je, a ja sam cijelo vrijeme zapomagala i zvala u pomoć. Kada sam se podigla i htjela otvoriti prozor da se bacim van, nekako sam uspjela uzeti mobitel, a on ga je uzeo i bacio na pod. Psovao mi je mater, govorio mi da sam kurva, a u međuvremenu je nazvao svoju ljubavnicu i rekao da može doći spavati kod njega”, posvjedočila je žena, a prenosi Podravski.hr.

Sutkinja Đurđica Kenđelić tijekom dokaznog postupka pregledala je liječničku dokumentaciju i fotografije ozljeda pretučene žene, a optuženi nasilnik samo je djelomično priznao krivnju. Rekao je da je toga dana došlo do svađe i priznao kako je ošamario suprugu i mobitel bacio iza kutne garniture. Rekao je kako je supruga pala kada se sagnula i glavom udarila u usisavač. Nije priznao ostale navode policijske optužnice, piše Podravski.hr.

Nasilnik je kažnjen samo uvjetnom kaznom zatvora jer do sada nije bio kažnjavan.

Facebook Komentari