Naslovnica STRAŠNO Pukao joj vodenjak u 22. sedmici trudnoće, a majka je uradila ovu...

Pukao joj vodenjak u 22. sedmici trudnoće, a majka je uradila ovu nevjerovatnu stvar kako bi spasila bebu!

Podijeli objavu

”Vaša beba neće preživjeti” su riječi koje nijedan roditelj ne želi čuti. No, vijesti poput ovih će ih natjerati da urade baš sve kako bi spasili svoje dijete.

Louise Adams i njen muž Jake, su ovakvu situaciju doživjeli u 22. sedmici trudnoće, kada je njen vodenjak iznenada pukao. Ljekari su im rekli da su šanse za preživljavanje bebe svega 5% i da ne mogu uraditi ništa kako bi je spasili.

No, Louise nije željela sjediti i čekati, odlučila je uraditi ono što je u njenoj moći jer je svakodnevno osjećala pokrete svoje bebu u utrobi.

Kada su čuli za isti slučaj kod jedne žene odlučili su se voditi njenom terapijom za spašavanje života bebe. Naime, bilo je potrebno piti i do 4 litre vode dnevno kako bi se membrana regenerirala. To je omogućavalo bebi da raste i da se razvija. Također, dosta je pazila na svoju ishranu, jela je brusnice i svježe povrće. Kako kaže nije joj bilo lako, ali žrtva je vrijedila.

Nakon mjeseci nade i čekanje, carskim rezom je rođen mali heroj i borac Joseph Adams. Tata je sa starijim bratom Isaacom dočekao zdravog i sretnog dječaka.

PROČITAJTE JOŠ:

Njen muž se razveo od nje zbog duplo mlađe sekretarice a zatim je istjerao na ulicu. Samo mjesec dana kasnije on ju je ponovo pozvao i ponudio joj nešto što ona nije mogla NI U LUDILU da odbije! Evo i šta

loading...

Možda su znakovi bili tamo od početka. Kada god je srećna Džuli odlazila kod svog muža na posao da ga iznenadi, njegova sekretarica je uvek izgledala nedruželjubivo i bilo joj je neudobno, čak je izbegavala kontakt očima. Džuli je smatrala da je to zato što je još uvek nova i neiskusna.

Nekoliko meseci kasnije, muž joj je rekao da želi razvod. Džuli je osetila kao da joj se život preokrenuo u jednoj sekundi samo zbog mlađe i lepše žene. Ali šta je sa njihovim zajedničkim životom i iskustvima? Mlada žena koju je Sem hteo da oženi, želela je da živi sa Semom u njegovoj kući u kojoj su Sem i Džuli odgajili svoju decu. Džuli je imala 3 dana da spakuje sve stvoje stvari i uspomene pre nego što zauvek napusti lepu kuću u kojoj je živela.

Dozvoljeno joj je da uzme samo određene stvari, ali je pre toga trebalo da pita Semovu bivšu sekretaricu pre toga šta ona želi da zadrži u kući. Džuli je svaki komad nameštaja kupila sa Semom i ovo je za nju bilo vrlo ponižavajuće. Ceo dan je provodila pakujući se i plačući. Njena osećanja su bila odbačena, kao da nije imala glas. Nije znala kako da sama počne iznova. Ceo njen život je bio u tim kartonskim kutijama kao neka surova šala.

Trebalo joj je samo 2 dana da upakuje 37 godina života i nikome nije bilo bitno da li je ona bila spremna na to. Bila je odbačena samo da bi se neka nova žena uselila i živela u uspomenama koje je ona gradila sa mužem. Treći dan je odlučila da se opusti i oprosti od svog doma. Uzela je skupu bocu Šardonea koju su dugo čuvali

Njena poslednja večera u kući takođe je bila posebna i spremila je sebi račiće sa kavijarom i pustila omiljenu muziku. Nije oprala tanjir, već je išla od sobe do sobe i skidala šipke od zavesa koje je napunila polupojedenim škampima, kavijarom i ostalim morskim plodovima. Nakon toga je oprala sudove, jer nije želela da ostavi prljavu kuhinju. Kuća je morala da bude besprekorna za novi ljubavni par.

Kada se nova žena uselila, sve je bilo savršeno i par je uživao. Iskoristili su sve prednosti u kući, od kade i bazena do vinskog podruma. Ali kuća je počela da se oseti na neprijatan miris. Dovedeni su radnici iz kompanije za veliko čišćenje i sve je bilo temeljno oprano. Tepisi su bili oprani, provereni su i ventili da nije bilo neke uginule životinje.

Prijatelji, sobarice i baštovani nisu mogli da podnesu smrad i nisu prilazili kući. Na kraju su Sem i njegova žena stavili kuću na prodaju, ali čak i kada bi se pojavili potencijalni kupci, odbijao ih je smrad. Trgovci nekretninama na kraju su odustali od njih. Mesec dana kasnije, Džuli je pozvala Sema jer je želela da zna kako se stvari odvijaju. Rekla mu je da joj nedostaje njen bivši dom i nije bila sigurna da li bi mogla da ga kupi od njega.
Džuli je rekla da je spremna da smanji brakorazvodnu parnicu, ako bi joj dao kuću. Sem se odmah složio i pozvao advokate da se svi papiri srede i Džuli je kupila kuću za 1/10 pune cene kuće. Jedini uslov je bio da se istog dana potpiše i Sem nije želeo da rizikuje da se Džuli predomisli. U roku od nedelju dana Sem i njegova devojka spakovali su sve stvari i napustili kuću ostavivši je potpuno praznu za Džuli. Uzeli su sve, uključujući i one šipke od zavesa!

 

Facebook Komentari