Naslovnica VIJESTI Muškarac je oteo djevojci telefon. Kad vidite kako mu se osvetila, čestitaćete...

Muškarac je oteo djevojci telefon. Kad vidite kako mu se osvetila, čestitaćete joj!

Podijeli objavu

Nikom ne bi bilo prijatno da bude žrtva kriminala na ulici.

Devojka koja je junak ove priče, stajala je gledajući u svoj telefon. U jednom momentu je pored nje prošao muškarac koji joj je oteo telefon.

Ona je potrčala za njim, zbog čega se on razbesneo. Međutim, izgleda da nije znao sa kim ima posla!

Pogledajte kakvu je kaznu dobio za svoje nedelo!

Kako biste vi postupli u ovoj situaciji?

Dadilja je ušla u kuću i shvatila da nešto nije u redu. Odmah je zgrabila dječaka i počela da bježi!

Šta biste uradili da shvatite da imate u kući provalnika?

Pomisao na tu situaciju je užasavajuća, a mnogi ljudi ne znaju ni kako bi u njoj reagovali. Nikada ne znate da li je ta osoba agresivna, ili čak naoružana. Još je gore kada je u priči i dete, za koje ste odgovorni.

Džena Li Bejker je imala priliku da ovu situaciju iskusi na svojoj koži. Ona živi u Kaliforniji i dadilja je trogodišnjem dečaku, čiji su roditelji zaposleni.

Kada se sa dečakom vratila kući, osetila je da nešto nije u redu. U tom trenutku se u kući nalazio provalnik, koji se uplašio čuvši da je neko ušao u kuću. Sjurio se niz stepenice kako bi izašao iz kuće i izbegao da ga uhvate u nedelu. Kad je Džena shvatila šta se dešava, odmah je zgrabila dečaka i istrčala iz kuće. Želela je da zaštiti dete i sebe, pa je izbegla susret sa lopovom.

loading...

Otrčala je do komšija i pozvala pomoć. Inače, porodica je u kući instalirala kamere, pa su ceo događaj mogli da vide na video snimku. Lopov je najpre otvorio Dženinu tašnu, tražeći bilo šta dragoceno. Zatim se popeo na sprat, pretražujući ostale sobe.

Roditelji su mnogo zahvalni Dženi, koja je postupila ispravno. Za njih, ona je super-dadilja.

Međutim, Džena je skromna i ne vidi sebe tako. Rekla je kako odgovara za detetovu bezbednost i kako je postupila onako kako se od nje i očekuje.

Kako biste vi reagovali u ovakvoj situaciji?

Facebook Komentari