Naslovnica CRNA HRONIKA ODVJETNICA TONYJA CETINSKOG OTKRILA NOVI DETALJ: ‘Kamere su snimile kako je došlo...

ODVJETNICA TONYJA CETINSKOG OTKRILA NOVI DETALJ: ‘Kamere su snimile kako je došlo do nesreće’

Podijeli objavu

Kamere iz automobila kojim je Cetinski pregazio muškarca snimile su sve okolnosti nesreće i provjerava ih policija.Tony Cetinski je na kolniku Puste ulice u Rovinju pregazio I. K. (62).Nagađa se kako je žrtva ležala na kolniku, no kako policija ne želi objaviti detalje nesreće za sada se malo toga zna sa sigurnošću.

Ipak, odvjetnica Cetinskog kaže kako nevinost njenog klijenta među ostalim dokazuju i kamere.

“Moj klijent je nakon očevida, kojem su prisustvovali policija i tužilac, ostavio automobil na vještačenje kako bi se na osnovu njega utvrdile okolnosti nesreće. Automobil, srećom, ima u sebi kamere za pomoć pri parkiranju, koje pokrivaju prostor 360 stupnjeva oko vozila. One će moći pokazati kako je došlo do nesreće”, rekla je Gordana Grubeša za Blic.

‘Vozio 10 na sat’

Cetinski se brani kako nije vidio čovjeka koji je po svemu sudeći ležao na Pustoj ulici u trenutku kada je on u nju automobilom skrenuo. Odvjetnica tvrdi kako je Cetinski je u tom trenutku “skretao brzinom od oko 10 na sat, pod kutem od 90 stupnjeva”.

“Nikako nije mogao vidjeti čoveka. Ja vjerujem, a govorim iz iskustva, da u ovom slučaju ne bi trebalo biti kaznenog postupka protiv mog klijenta, ali je iznimno važno da istraga bude obavljena temeljito, do kraja, tako da ne ostane nimalo sumnje u to što se dogodilo” zaključuje.

Kaže i kako je Cetinski potpuno slomljen.

“Ovo je svakako velika tragedija: Toni je potpuno slomljen, kao što bi i svako drugi bio u ovakvoj situaciji. Njemu je užasno, a pored svega što mu se dogodilo, osjeća se užasno i zbog javnosti koja ga razapinje prethodnih dana. On je u zaista stravičnom stanju”, kaže Grubeša.

Facebook Komentari