Naslovnica ŽENSKI KUTAK DNEVNI HOROSKOP ZA 19. februar 2018: Bikovi pod uticajem lošeg raspoloženja, Jarac...

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. februar 2018: Bikovi pod uticajem lošeg raspoloženja, Jarac dolazi do novca..

Podijeli objavu

Ovan

Na vaš ljubavni život poticajno će djelovati Merkur u Strijelcu.. Živjet ćete intenzivno, uživati u dodirima, pogledima i svemu što ljubav čini dragocjenom. Ako je vaša veza u krizi, shvatit ćete što je tome bio uzrok i postati sigurniji u svoje želje. U jednoj spontanoj situaciji riješit ćete krupan problem.

   Bik

Ponašanje pojedinaca iz neposredne okoline djelovat će loše na vaše raspoloženje i radni elan. Vodite više računa o detaljima i rokovima i ne dajte brzopleta obećanja. Netko ozbiljno računa na vas, pa ga i vi ozbiljno shvatite. Oprezno brojite novac i čuvajte važne stvari i dokumente.

Blizanci

Pravi je trenutak za ostvarenje planova. Sve će vam ići na ruku. Zbrka i nesporazuma skoro da i neće biti. Moći ćete se bez opterećenja posvetiti novim projektima ili uhodane poslove prepustiti drugima i tako se rasteretiti. Napredovat će poslovi vezani uz inozemstvo, vanjsku trgovinu ili turizam.

Rak

Uživat ćete u čitanju, razgovorima i učenju. Snaga vašeg intelekta bit će velika. Problem privatne prirode riješit ćete telefonskim putem, nastojeći tako izbjeći susret s osobom koja vas je uznemirila. Ljubavna situacija tjera vas na nepromišljene i nagle pothvate pa nemojte prekasno shvatiti da vam to nije trebalo.

Lav

Izbjegavajte poslove koji zahtijevaju fizičke napore. Nošenje teških stvari, često sagibanje ili dugo stajanje mogli bi biti krivi za iscrpljenost i bolove u nogama i kralježnici. Otežano ćete tumačiti i prihvaćati partnerovo ponašanje i stavove. Posao i drugi ljudi ispriječit će se između vas – nemojte to dopustiti!

loading...

Djevica

Mnogi će vam se povjeravati, osjećajući da ih možete razumjeti. Zaredat će se trenuci kada ćete se isključivo baviti drugima i shvatiti da ste zbog njih zanemarili svoje obaveze. Mogli biste se podvrći nekim terapijama, isprobavati učinkovitosti biljnih čajeva i preparata za njegu kose, kože i noktiju.

Vaga

Snaga vaših vizija i ideala bivat će sve jačom. Osjećat ćete kako one postaju vaše ideje vodilje. Nemojte ih ignorirati i podcjenjivati, jer vam se pruža mogućnost da ih uskoro i ostvarite, korak po korak. Ono što ne budete mogli uraditi sami, ostvarit ćete uz pomoć drugih. Ljubavni partner sve više se okreće prema vama, shvaćajući da vas je zanemario.

Škorpion

Bit ćete nespokojni, težit ćete višem i boljem pa će vas poriv za postignućem poticati na prekomjerni rad i iznimne napore. Mogli biste pratiti oglase za prodaju ili iznajmljivanje stanova, s ciljem da u budućnosti nešto promijenite na tom planu. Obiteljska svađa bit će neminovna jer se neki problemi predugo ne rješavaju.

Strijelac

Polagano ćete izlaziti iz svog “oklopa“. Posljedica toga je povećanje uspjeha i popularnosti. Drugi će vam pokazati koliko ste im bitni pa će i vaše samopouzdanje porasti. Ako ste nedavno doživjeli ljubavnu krizu, njezine posljedice sve manje ćete osjećati. Vijest koja vam stiže od rodbine bit će izvorom radosti.

Jarac

Posvetit ćete se poslu i novcima. Pripremat ćete papire za sutrašnji sastanak, odlučiti se za kupnju ili razmatrati nove mogućnosti ulaganja svoga kapitala ili ušteđevine. U ljubavi ste previše nedorečeni i zaigrani. Zainteresirat će vas zauzeta osoba, iako ste svjesni da od svega možda ništa neće biti.

Vodenjak

Najradije biste satima sjedili na internetu ili se družili s prijateljima. No obaveze vam neće dopustiti da se tim aktivnostima posvetite u željenoj mjeri. Osjećaj odgovornosti bit će istaknut pa ćete se uspjeti disciplinirati i odraditi što se od vas očekuje. Samci će se kolebati između dvije osobe: jedna im ulijeva osjećaj sigurnosti, a druga ih fizički privlači.

Ribe

Mnogo ćete razmišljati o svojim postupcima, analizirati događaje iz prošlosti i doći do vrijednih spoznaja o sebi i drugima. Često ćete mijenjati raspoloženje. Povremeno će vas svladavati tuga i utučenost, no takva stanja uspješno ćete liječiti radnim aktivnostima, pospremanjem doma ili druženjem s prijateljima.

(24sata.hr)

Facebook Komentari